Web Design

Agentia Web Design SEO Marketing Solutions realizeaza website de prezentare la preturi avantajoase pentru afaceri din orice domeniu de activitate. 

Website-ul inseamna cartea de vizita disponibila 24/7 tuturor celor interesati de ceea ce ofera firma ta. Un website este proprietatea ta, este disponibil permanent publicului larg, un site web profesional iti aduce profit.

Creativ si personalizat, rezultatul nostru va reprezenta un website modern, de inalta calitate si cu o interfata grafica captivanta, cuprinzand ultimele tehnologii si tendinte din domeniu.

Web Design

Realizam situri web de prezentare pentru afaceri din orice domeniu de activitate, de la auto la sanatate, de la industrie la turism.

Vrei un website profesional, usor de administrat ? Noi iti oferim solutia de care ai nevoie: un website profesional, compatibil cu orice dispozitiv – de la smartwatch pana la smart tv.

Solicita oferta noastra de servicii web design si bucura-te de experienta specialistilor nostri.

Bonus 10% reducere la orice pachet de promovare online in primul an, comanda acum!

Intrebari si Raspunsuri despre Web Design

Prin web design se înțelege în general realizarea de situri web, de la momentul conceperii structurii și interfeței grafice și până la finalizarea programării și introducerea propriu-zisă a datelor care alcătuiesc conținutul sitului – imagini, text, fișiere și alte elemente.

Da, exista mai multe tipuri de situri web:

 • website static – format din pagini web adaugate manual de programator. Exemple: situri web html. Modificarile textelor necesita experienta web design. 
 • website dinamic – format din pagini web generate din baza de date, conform comenzilor programatorului. Exemple: situri web wordpress. Modificarile textelor nu necesita experienta web design. 

Orice sit web trece în mod necesar prin mai multe etape:

 • Analiza preliminară
 • Concretizarea ideilor
 • Schițarea elementelor vizuale și compunerea structurii sitului
 • Scrierea codului ce descrie structura și designul fiecărei pagini web în HTML, CSS, Javascript etc.
 • Testarea sitului
 • Schimbarea părților care nu corespund țintei
 • Publicarea site-ului pe Internet sau pe un intranet
 • Modificarea ulterioară și relansarea pe Internet, după nevoile clienților sau ale timpului

Actualizările ulterioare ale site-ului pot fi făcute în două moduri :

 • prin intervenția web designer-ului
 • prin accesarea proprietarului site-ului a interfeței de administrare pusă la dispoziție de web designer.

Cea mai recomandată metodă este cea de-a doua, aceea în care site-ul dispune de CMS ( content system management ) în care proprietarul site-ului nu mai depinde de web designer.

După stabilirea structurii sitului se intră în etapa conceperii unei interfețe grafice care, pe lângă scopurile sale estetice, trebuie să faciliteze și accesul vizitatorilor la toate secțiunile publice ale sitului, să fie comprehensivă și, nu în ultimul rând, să asigure și încărcarea rapidă a paginilor, prin modul în care sunt realizate diversele elemente grafice. 

Din punctul de vedere al designului siturile sunt în mare parte alcătuite din tabele cu linii (invizibile pe ecran) în care se inserează imagini (siglă, imagini-simbol, butoane etc.) și texte, în așa fel încât aspectul să fie unitar și să nu se sesizeze vizual organizarea tabelară.

Celulele tabelelor pot avea fundaluri colorate, pot fi alcătuite din imagini și desene care se repetă pe orizontală sau pe verticală, pot fi umplute cu texturi mai mult sau mai puțin neregulate (ca pietrișul, frunzișul etc.) sau pot rămâne și albe.

Este de notat că actualmente locul tabelelor a fost luat de popularul mod de formatare CSS, care reprezintă o soluție mai “curată” din punctul de vedere al programării decât utilizarea tabelelor.

Astfel, graficianul utilizează inițial un program de grafică (de exemplu Adobe Photoshop sau Corel PhotoPaint) pentru a concepe un “instantaneu” al sitului respectiv. El creează forma butoanelor grafice, dimensionează și poziționează sigla sitului, stabilește locul meniurilor pe ecran, dimensiunea și aspectul textului, schema de culori a sitului, precum și alte aspecte specifice.

Datorită faptului că această imagine primară este apoi “tăiată” în imagini mai mici, care urmează să fie inserate în tabele sau definite în CSS, din punct de vedere grafic siturile se supun acelorași reguli de compoziție ca și lucrările grafice tipărite, îmbinate însă cu o serie de parametri tehnici care permit implementarea ulterioară a elementelor de programare.

Astfel, un “grafician de web” va lucra altfel decât un “grafician de print”, încercând să anticipeze locurile unde pot apărea probleme și să găsească soluții pentru a evita orice deformare a sitului, indiferent dacă urmează să fie utilizate dimensiuni relative sau absolute.

De exemplu, un grafician de web trebuie să știe că este preferabil să utilizeze fundaluri de tip “culoare indicată din cod” sau de tip “imagine repetată pe axa x sau y”, decât fundaluri dintr-o singură imagine foarte mare, care ar reduce mult viteza de încărcare a sitului.

După ce imaginea inițială a fost împărțită în mai multe imagini mici, acestea se introduc în tabele sau se poziționează cu ajutorul CSS, fie prin scrierea directă a codului HTML într-un program simplu de editare text, cum ar fi Notepad, fie prin utilizarea unui editor HTML, în general de tip WYSIWYG, cum ar fi Dreamweaver.

Astfel se generează un prim “schelet” al sitului, denumit “mock-up”, care simulează situl și toate funcțiile lui, fără a avea însă conținutul real, ci numai texte de tip lipsum și imagini provizorii.

În cazul în care este vorba de un sit simplu, cu puține pagini, tot ce mai rămâne de făcut este introducerea conținutului final.

În cazul în care este vorba de un sit complex, de exemplu un catalog sau un magazin virtual, mock-up-ul intră în etapa de programare complexă, care poate utiliza limbaje mai complicate (de tip server-side ca de exemplu PHP, ASP, sau și de tip client-side) precum și baze de date.

În concluzie realizarea unui site web implica 3 aspecte majore:

 • achiziționarea unui nume de site (domeniu web)
 • găzduirea siteului pe un server (hosting)
 • web designul web (crearea site-ului propriu-zis)

Agentia noastra ofera toata gama de servicii, asa ca nu va faceti griji, avem tot ce este necesar pentru realizarea oricarui site web.

Preturi Web Design

 • Website Static
  de la 1500 lei
  Website static - servicii web design + gazduire web 1 an de zile + nume domeniu valabil 1 an de zile + certificat ssl valabil 1 an. Acest tip de website este recomandat firmelor mici. Acest tip de site web nu are platforma de administare.
 • Website Dinamic
  de la 2000 lei
  Website dinamic - servicii web design + gazduire web 1 an de zile + nume domeniu valabil 1 an de zile + certificat ssl valabil 1 an. Acest tip de website este recomandat firmelor mici si mijlocii. Acest tip de site web poate fi administrat cu usurinta de client prin acces cu user/parola in platforma de administrare.
 • Website Corporate
  de la 5000 lei
  Website de afaceri, solutia perfecta pentru companii si institutii - servicii web design + gazduire web 1 an de zile + nume domeniu valabil 1 an de zile + certificat ssl valabil 1 an. Acest tip de website este recomandat companiilor private, institutiilor publice si ong-urilor. Acest tip de site web poate fi administrat cu usurinta de client prin acces cu user/parola in platforma de administrare. La cerere putem realiza acces pe baza de rol utilizator, de la utilizator la administrator.
 • Website Custom
  pret la cerere
  Doresti servicii de re-design pentru situl tau ? Ai nevoie de o platforma web unica si usor de administrat ? Vrei un site disponibil in mai multe limbi straine ? Nicio grija, putem realiza orice site, contacteaza-ne si spune-ne cat mai multe ca sa iti oferim oferta potrivita de servicii web design.

Solicita Oferta Web Design

Nume

E-mail

Telefon

Buget

Mesaj