Ecommerce Web Design

Agentia Web Design SEO Marketing Solutions este o companie specializata in servicii ecommerce web design de calitate pentru firme din Romania si din lume. Creativ si personalizat, rezultatul nostru va reprezenta un magazin online modern, de inalta calitate si cu o interfata grafica captivanta, cuprinzand ultimele tehnologii si tendinte din domeniu.

Cumparaturile online au crescut exponential in intreaga lume. Comportamentul consumatorilor online este un fenomen socio-tehnic complicat si implica multi factori: modul de prezentare al site-ului, modul de prezentare al produselor, securitatea, tonul folosit in comunicare si inovatia.

Realizam magazine online profesionale, usor de administrat, care includ toate modulele de care ai nevoie ca sa functioneze in conditii excelente si profitul sa fie vizibil !

Ecommerce Web Design

Stim ca esti in cautarea unei agentii care se ocupa de creare magazin online, realizare magazin online sau creare magazin online la cheie si pentru ca stim cat de important este sa ai un magazin online performant, suntem aici pentru a fi alaturi de tine in a gasi cea mai potrivita formula pentru cresterea online a afacerii tale: cu magazinul realizat de noi ai vizibilitate, faci vanzari online si obtii autoritate pe nisa ta si in aria de desfacere a produselor tale!

Vrei un magazin online profesional, usor de administrat ? Noi iti oferim solutia de care ai nevoie: un magazin online profesional, compatibil cu orice dispozitiv – de la smartwatch pana la smart tv.

Solicita oferta noastra de servicii ecommerce web design si bucura-te de experienta specialistilor nostri.

Bonus 10% reducere la orice pachet de promovare online in primul an, comanda acum!

Intrebari si Raspunsuri despre Ecommerce Web Design

Prin ecommerce web design se înțelege în general realizarea de magazine online, de la momentul conceperii structurii și interfeței grafice și până la finalizarea programării și introducerea propriu-zisă a datelor care alcătuiesc conținutul magazinului – imagini, text, fișiere și alte elemente.

Da, exista mai multe tipuri de magazine online, le vom afisa pe cele mai populare dupa platforma utilizata:

 • WooCommerce – magazin online realizat pe cea mai populara platforma web din lume – WordPress.
 • Magento – platforma ecommerce profesionala
 • Prestashop – platforma ecommerce semiprofesionala
 • Opencart – platforma ecommerce semiprofesionala

Orice magazin online trece în mod necesar prin mai multe etape:

 • Analiza preliminară
 • Concretizarea ideilor
 • Schițarea elementelor vizuale și compunerea structurii sitului
 • Scrierea codului ce descrie structura și designul fiecărei pagini web în HTML, CSS, Javascript etc.
 • Testarea magazinului
 • Schimbarea părților care nu corespund țintei
 • Publicarea magazinului pe Internet sau pe un intranet
 • Modificarea ulterioară și relansarea pe Internet, după nevoile clienților sau ale timpului

Actualizările ulterioare ale magazinului pot fi făcute în două moduri :

 • prin intervenția web designer-ului
 • prin accesarea proprietarului site-ului a interfeței de administrare pusă la dispoziție de web designer.

Cea mai recomandată metodă este cea de-a doua, aceea în care site-ul dispune de CMS ( content system management ) în care proprietarul magazinului nu mai depinde de web designer.

După stabilirea structurii sitului se intră în etapa conceperii unei interfețe grafice care, pe lângă scopurile sale estetice, trebuie să faciliteze și accesul vizitatorilor la toate secțiunile publice ale sitului, să fie comprehensivă și, nu în ultimul rând, să asigure și încărcarea rapidă a paginilor, prin modul în care sunt realizate diversele elemente grafice. 

Din punctul de vedere al designului siturile sunt în mare parte alcătuite din tabele cu linii (invizibile pe ecran) în care se inserează imagini (siglă, imagini-simbol, butoane etc.) și texte, în așa fel încât aspectul să fie unitar și să nu se sesizeze vizual organizarea tabelară.

Celulele tabelelor pot avea fundaluri colorate, pot fi alcătuite din imagini și desene care se repetă pe orizontală sau pe verticală, pot fi umplute cu texturi mai mult sau mai puțin neregulate (ca pietrișul, frunzișul etc.) sau pot rămâne și albe.

Este de notat că actualmente locul tabelelor a fost luat de popularul mod de formatare CSS, care reprezintă o soluție mai “curată” din punctul de vedere al programării decât utilizarea tabelelor.

Astfel, graficianul utilizează inițial un program de grafică (de exemplu Adobe Photoshop sau Corel PhotoPaint) pentru a concepe un “instantaneu” al sitului respectiv. El creează forma butoanelor grafice, dimensionează și poziționează sigla sitului, stabilește locul meniurilor pe ecran, dimensiunea și aspectul textului, schema de culori a sitului, precum și alte aspecte specifice.

Datorită faptului că această imagine primară este apoi “tăiată” în imagini mai mici, care urmează să fie inserate în tabele sau definite în CSS, din punct de vedere grafic siturile se supun acelorași reguli de compoziție ca și lucrările grafice tipărite, îmbinate însă cu o serie de parametri tehnici care permit implementarea ulterioară a elementelor de programare.

Astfel, un “grafician de web” va lucra altfel decât un “grafician de print”, încercând să anticipeze locurile unde pot apărea probleme și să găsească soluții pentru a evita orice deformare a sitului, indiferent dacă urmează să fie utilizate dimensiuni relative sau absolute.

De exemplu, un grafician de web trebuie să știe că este preferabil să utilizeze fundaluri de tip “culoare indicată din cod” sau de tip “imagine repetată pe axa x sau y”, decât fundaluri dintr-o singură imagine foarte mare, care ar reduce mult viteza de încărcare a sitului.

După ce imaginea inițială a fost împărțită în mai multe imagini mici, acestea se introduc în tabele sau se poziționează cu ajutorul CSS, fie prin scrierea directă a codului HTML într-un program simplu de editare text, cum ar fi Notepad, fie prin utilizarea unui editor HTML, în general de tip WYSIWYG, cum ar fi Dreamweaver.

Astfel se generează un prim “schelet” al sitului, denumit “mock-up”, care simulează situl și toate funcțiile lui, fără a avea însă conținutul real, ci numai texte de tip lipsum și imagini provizorii.

În cazul în care este vorba de un sit simplu, cu puține pagini, tot ce mai rămâne de făcut este introducerea conținutului final.

Fiind vorba de un sit complex, mock-up-ul intră în etapa de programare complexă, care poate utiliza limbaje mai complicate (de tip server-side ca de exemplu PHP, ASP, sau și de tip client-side) precum și baze de date.

În concluzie realizarea unui magazin online implica 3 aspecte majore:

 • achiziționarea unui nume de site (domeniu web)
 • găzduirea magazinului online pe un server (hosting)
 • web designul (crearea magazinului propriu-zis)

Agentia noastra ofera toata gama de servicii, asa ca nu va faceti griji, avem tot ce este necesar pentru realizarea oricarui magazin online.

Preturi Ecommerce Web Design

 • Magazin Online WordPress
  de la 3000 lei
  Magazin Online WordPress - servicii ecommerce web design + gazduire web 1 an de zile + nume domeniu valabil 1 an de zile + certificat ssl valabil 1 an. Acest tip de magazin online este cel mai usor de utilizat, fiind totodata cel mai popular din lume.
 • Magazin Online Opencart
  de la 4000 lei
  Magazin Online Opencart - servicii ecommerce web design + gazduire web 1 an de zile + nume domeniu valabil 1 an de zile + certificat ssl valabil 1 an. Magazinul online cu cea mai rapida incarcare a paginilor este intotdeauna construit pe platforma Opencart.
 • Magazin Online Prestashop
  de la 5000 lei
  Magazin Online Prestashop - servicii ecommerce web design + gazduire web 1 an de zile + nume domeniu valabil 1 an de zile + certificat ssl valabil 1 an. Platforma Prestashop este populara in Romania, daca vrei un magazin online stabil, alege Prestashop.
 • Magazin Online Magento
  de la 6000 lei
  Magazin Online Magento - servicii ecommerce web design + gazduire web 1 an de zile + nume domeniu valabil 1 an de zile + certificat ssl valabil 1 an. Daca vrei un magazin online profesional si nu esti limitat in buget pentru investitii, alege Magento.
 • Magazin Online Custom
  pret de la 7000 lei
  Magazin Online Custom - servicii ecommerce web design + gazduire web 1 an de zile + nume domeniu valabil 1 an de zile + certificat ssl valabil 1 an. Daca vrei un magazin online profesional realizat pe o platforma independenta, alege optiunea Custom si iti vom realiza magazinul online conform cerintelor si dorintelor tale.

Solicita Oferta Ecommerce Web Design

Nume

E-mail

Telefon

Buget

Mesaj